BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. YTU Sunumu

BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. – YTÜ Sunumu

_ _ _

Dünyanın en büyük beyaz eşya üreticilerinden ve Avrupa'da beyaz eşya pazarı lideri olan Bosch Ev Aletleri Grubu, dünya genelinde 11 markası ve yaklaşık 62.000 çalışanıyla Dünya'nın enerji verimliliği sağlayan yenilikçi teknoloji ihtiyacını karşılamaktadır. Her gün 3 patentli buluşa imza atan BSH Ev Aletleri için inovasyon, teknolojiyi yaratma sürecinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Bu doğrultuda üniversitemizden doktora derecesiyle mezun olan ve firmada CFD uzmanı olarak soğutucu ürün grubunda çalışan Dr. Gökhan Bozkula bizlerle Bosch Ev Aletleri firma kültürünü ve ev aletlerindeki sektör deneyimini paylaşacak.

Sunum programı şu şekildedir:

• -BSH Ar-Ge ve İnovasyon Yapısı, Onur Ataş, Ortak Hizmetler Departmanı Yöneticisi
  • -Öğrenci Programları, Gözde Sağlam, Teknoloji Yönetimi Sorumlusu
  • -Buzdolabı Genel Tanımı ve CFD, Gökhan Bozkula, CFD Uzmanı
  • -Soru & Cevap

Tarih: 26 Mayıs 2023 Cuma Saat 14.00

Katılım Linki: http://online.yildiz.edu.tr/JoinMeeting?organizationid=646bebbc-56ee-42fb-84b7-9ca8d19339bf&meetingid=bae24afc-a51d-4252-a992-42ea9a6edea7

- - -

YTÜ Makine Müh. Bölüm Başkanlığı

Enable GingerCannot connect to Ginger Check your internet connection
or reload the browser
Disable in this text fieldRephraseRephrase current sentenceEdit in Ginger